Memories (1995, r. Kôji Morimoto, Tensai Okamura, Katsuhiro Ôtomo, 113’, 15+)

Memories (1995, r. Kôji Morimoto, Tensai Okamura, Katsuhiro Ôtomo, 113’, 15+) IZANAGI - Japanese Film Festival

Memories (1995, r. Kôji Morimoto, Tensai Okamura, Katsuhiro Ôtomo, 113’, 15+)

IZANAGI - Japanese Film Festival

Memories este un film science-fiction de antologie, bazat pe trei povești scurte de-ale lui Katsuhiro Ôtomo. Cele trei scurtmetraje din antologie sunt: Kanojo no Omoide (Magnetic Rose, r. Kôji Morimoto), Saishū-heiki (Stink Bomb, r. Tensai Okamura) și Taihô no Machi (Cannon Fodder, r. Katsuhiro Ôtomo). Poveștile propun ipoteze inedite despre lumi distopice, comentând asupra unor aspecte profunde ale vieții.

Magnetic Rose se concentrează pe echipajul unei nave spațiale numite Corona, aflată în misiune când interceptează un semnal S.O.S. Urmărindu-l, echipajul ajunge la un cimitir de nave spațiale care gravitează în jurul unei stații uriașe. Noua descoperire le pune tuturor viața în pericol.

Stink Bomb urmărește povestea unui tehnician de laborator pe nume Nobuo Tanaka, ce înghite din greșeală o pastilă ce se dovedește a fi o armă biologică. Imediat ce a înghițit-o, corpul lui Tanaka începe să emită o odoare groaznică, ce omoară orice ființă din jur.

Cannon Fodder ne transpune într-un oraș echipat cu zeci de tunuri, care se află într-un război continuu. Inamicul este un oraș mișcător despre care nimeni nu știe cu adevărat dacă există, pentru că nu îl pot vedea de fumul gros de tun.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe